Sastojci:
100 gr mlevenog keksa
150 gr mlevenih lešnika
150 gr šećera u prahu
2 kivija
3 kašike ekstrakta od kivija
Preliv:
250 gr čokolade
50 gr margarina
1 kašika ulja
Priprema:
Sjedinite keks, lešnik, šećer u prahu. Dodajte ekstrakt i kivi koji ste prethodno izgnječili ili stavili u blender. Sve sastojke dobro promešajte da se ujednači masa i ostavite jedan sat u frižideru. Zatim od gotove smese pravite kuglice i ponovo ih vratite u frižider.
Za preliv: otopite čokoladu i margarin, pa dodajte ulje. Male papirne korpice punite čokoladom i preko čokolade stavite zelenu kuglicu. Ohladite i skinite papirnu korpicu, pa uživajte u dobrom ukusu.
100 gr mlevenog keksa
150 gr mlevenih lešnika
150 gr šećera u prahu
2 kivija
3 kašike ekstrakta od kivija
Preliv:
250 gr čokolade
50 gr margarina
1 kašika ulja
Priprema:
Sjedinite keks, lešnik, šećer u prahu. Dodajte ekstrakt i kivi koji ste prethodno izgnječili ili stavili u blender. Sve sastojke dobro promešajte da se ujednači masa i ostavite jedan sat u frižideru. Zatim od gotove smese pravite kuglice i ponovo ih vratite u frižider.
Za preliv: otopite čokoladu i margarin, pa dodajte ulje. Male papirne korpice punite čokoladom i preko čokolade stavite zelenu kuglicu. Ohladite i skinite papirnu korpicu, pa uživajte u dobrom ukusu.
No comments:
Post a Comment